Kl. 18 – 20, her sætter du dig til langbords sammen med andre, du måske ikke kender eller i et selskab du kender.
Vi stiller deleretter frem, rustikke, landligt, hverdagsretter med et tvist, serveret med fyldige salater og hjemmebagt brød.
Mad, øl, vin og vand ad libitum kr. 325,-
Det kræver forudbestilling for at deltage.
D. 31. januar
D. 28. februar
D. 28. marts
Book på info@huset-blom.dk
Menu i januar
En aften i Huset Blom
Nyd en aften, hvor vi har kreeret en spændende 4-retters menu, efter sæson, så mange lokale råvarer som muligt og kokkens fantasi. Vi skifter menu hver måned. Vin buffet varierer også så den harmonerer med menuen. En aften hvor vi har tænkt tankerne og vil hygge om jer.
Snacks & bobler
Tiger rejer m. stegt chorizo & Escabeche
Bresaula m. græskarpuré, syltede græskar & parmesanflager
Krokette af kylling m. svampesauce, bagte rodfrugter & sauterede hvedekerner m. porre & løg
Braiseret ananas m. ristet kokosis
Kaffe & sødt
Fri vin buffet til maden
Tirsdag - torsdag Kr. 649,-
Fredag - lørdag kr. 749,-
3 hvide – 3 rødvin – 1 dessertvin
Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet
Sidste servering kl. 21.50
Tak for i aften senest kl. 22.00
Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat
Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før
Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking
Denne gang laver vi en 4 retters menu og smager 2 portvine op imod hinanden
Velkomst port Grahams No. 12 med mousserende vin
Forret: græskar supper m. Tigerrjer, porrecrudite og hvidløgscroutons
Portvin: Cruz hvid portvin & Ramos Pintos hvid port
Mellemret: blinis med varmrøget laks, syltede rødløg og urtecreme
Portvin: 10 års tawny Burmeister & Ramos Pintos 10 års. Tawny (vi åbner en fl. Balthazar fl. 9l.)
Hovedret: peberbøf m. Flødesauce, grov mos & lidt grønt
Portvin: Grahamns single harvest 1994 &Rosez LBV 2012
Dessert: portvins fromage m. Portvins gelé
Portvin: Taylor’s Historical Limited Edition Reserve Tawny & Sandeman 20 års tawny
Kr. 895,-
Book bord på info@huset-blom.dk
Først til mølle
En aften i Huset Blom
Velkomst kl. 18.30
Bobler & snacks
___
Bresaula m. græskarpuré, syltede græskar & parmesanflager
Tiger rejer m. stegt chorizo & Escabeche
Krokette af kylling m. svampesauce, bagte rodfrugter & sauterede hvedekerner m. porre & løg
Braiseret ananas m. ristet kokosis
____
Kaffe & sødt
___
Vinbuffet
kl. 22.00 Tak for iaften
Tirsdag til torsdag kr. 649
Fredag - lørdag kr 749,-
Tirsdag til lørdag
Fri vin buffet til kl. 21.00
Tak for i aften senest kl. 22.00
Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat
Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før
Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet
Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking
Du kan også bestille bord til vores menu og bestille drikke på dagen
Menu 10. januar - 11. februar
Bresaula m. græskarpuré, syltede græskar & parmesanflager
Tiger rejer m. stegt chorizo & Escabeche
Krokette af kylling m. svampesauce, bagte rodfrugter & sauterede hvedekerner m. porre & løg
Braiseret ananas m. ristet kokosis
kr. 350,-
Sweet potato suppe m. kokos & rejer
Coq au vin m. kartoffel tournedos m. bacon & salat m. croutons & parmesan
Hvid Chokolade mousse m. mango & passionfrugt & sprødt
kr. 295,-
Book bord fra vores hjemmeside eller fra Dinnerbooking
I denne uge har vi kun DinnerDays og menuen hertil
Drikkevarer vælges på dagen
vi glæder os til at se jer
Rødbede gravad laks m. peberrodscreme
Terrine af gris m. tranebær, brændt løg mayo & flæskesne
Kalveculotte m. bagte gulerødder, kartoffel tournedos & pebersauce
Citronfromage m. lemoncurde
Tirsdag - lørdag : 17.00 - 22.00
Søndag og mandag : Lukket
Vi åbner gerne restauranten til lukkede arrangement...