Restaurant

Langbordsaften
Den sidste tirsdag i måneden

Kl. 18 – 20, her sætter du dig til langbords sammen med andre, du måske ikke kender eller i et selskab du kender.


Vi stiller deleretter frem, rustikke, landligt, hverdagsretter med et tvist, serveret med fyldige salater og hjemmebagt brød.


Mad, øl, vin og vand ad libitum kr. 325,-


Det kræver forudbestilling for at deltage.


D. 31. januar

D. 28. februar

D. 28. marts



Book på info@huset-blom.dk


Menu i januar


En aften i Huset Blom
Nyd en aften, hvor vi har kreeret en spændende 4-retters menu, efter sæson, så mange lokale råvarer som muligt og kokkens fantasi. Vi skifter menu hver måned. Vin buffet varierer også så den harmonerer med menuen. En aften hvor vi har tænkt tankerne og vil hygge om jer.


Snacks & bobler

Tiger rejer m. stegt chorizo & Escabeche

Bresaula m. græskarpuré, syltede græskar & parmesanflager 


Krokette af kylling m. svampesauce, bagte rodfrugter & sauterede hvedekerner m. porre & løg


Braiseret ananas m. ristet kokosis

Kaffe & sødt

Fri vin buffet til maden


Tirsdag - torsdag Kr. 649,-

Fredag - lørdag kr. 749,-


3 hvide – 3 rødvin – 1 dessertvin

Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet


Sidste servering kl. 21.50

Tak for i aften senest kl. 22.00


Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat

Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før

Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking




Portvinsaften d. 3. marts kl. 18


Denne gang laver vi en 4 retters menu og smager 2 portvine op imod hinanden


Velkomst port Grahams No. 12 med mousserende vin



Forret: græskar supper m. Tigerrjer, porrecrudite og hvidløgscroutons


Portvin: Cruz hvid portvin & Ramos Pintos hvid port



Mellemret: blinis med varmrøget laks, syltede rødløg og urtecreme


Portvin: 10 års tawny Burmeister & Ramos Pintos 10 års. Tawny (vi åbner en fl. Balthazar fl. 9l.)



Hovedret: peberbøf m. Flødesauce, grov mos & lidt grønt


Portvin: Grahamns single harvest 1994 &Rosez LBV 2012




Dessert: portvins fromage m. Portvins gelé


Portvin: Taylor’s Historical Limited Edition Reserve Tawny & Sandeman 20 års tawny


Kr. 895,-



Book bord på info@huset-blom.dk

Først til mølle






Menu for januar og februar d. 10.1 - 11.2

Januar


En aften i Huset Blom


Velkomst kl. 18.30


Bobler & snacks


___

             



Bresaula m. græskarpuré, syltede græskar & parmesanflager


Tiger rejer m. stegt chorizo & Escabeche


Krokette af kylling m. svampesauce, bagte rodfrugter & sauterede hvedekerner m. porre & løg


Braiseret ananas m. ristet kokosis


____



Kaffe & sødt


___



Vinbuffet



kl. 22.00 Tak for iaften


Tirsdag til torsdag kr. 649
Fredag - lørdag kr 749,-



BOOK BORD




Tirsdag til lørdag
Fri vin buffet til kl. 21.00 

Tak for i aften senest kl. 22.00

Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat

Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før

Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet

Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking


Du kan også bestille bord til vores menu og bestille drikke på dagen


Menu 10. januar - 11. februar


Bresaula m. græskarpuré, syltede græskar & parmesanflager


Tiger rejer m. stegt chorizo & Escabeche


Krokette af kylling m. svampesauce, bagte rodfrugter & sauterede hvedekerner m. porre & løg


Braiseret ananas m. ristet kokosis


kr. 350,-



 


 


 











DinnerDays d. 10.2 - 18.2


Sweet potato suppe m. kokos & rejer



Coq au vin m. kartoffel tournedos m. bacon & salat m. croutons & parmesan


Hvid Chokolade mousse m. mango & passionfrugt & sprødt


kr. 295,-


Book bord fra vores hjemmeside eller fra Dinnerbooking




 


I denne uge har vi kun DinnerDays og menuen hertil


Drikkevarer vælges på dagen


vi glæder os til at se jer

 

Menuen for marts d. 21.2 - 25.3



                 

 


Rødbede gravad laks m. peberrodscreme


Terrine af gris m. tranebær, brændt løg mayo & flæskesne


Kalveculotte m. bagte gulerødder, kartoffel tournedos & pebersauce


Citronfromage m. lemoncurde