Restaurant

Nytårs menu 2021

Snacks til Dronningens Nytårstale
Arancini/ sprød risotto m. charcuteri & pestomayo


Forret

Cremet brandade m. sprængt jomfruhummer, bagt torsk, sprød kartoffel & gremolata


Hovedret

Langttidsstegt kalvemørbrad med timiansky, kartoffelkage m. parmesan,
toast m. svampeduxelle, saltbagt selleri & grønkålssalat m. granatæble


Dessert

Hvid chokolademousse m. mangopuré & kokos crumble


Nytår

Kransekage 

 

Kr. 445,-

 

Vi tager gerne hensyn til gluten intolerance og vi kan tilbyde vores menu til vegetarer, der spiser fisk, æg & mælkeprodukter, men ikke til veganermenu.


Kan bestilles fra 1. november

En aften i Blom

Nyt koncept



Nyt koncept

En aften i Huset Blom
Nyd en aften, hvor vi har kreeret en spændende 4-retters menu, efter sæson, så mange lokale råvarer som muligt og kokkens fantasi. Vi skifter menu hver måned. Vin buffet varierer også så den harmonerer med menuen. En aften hvor vi har tænkt tankerne og vil hygge om jer.


Snacks & bobler

Forret

Mellemret

Hovedret

Dessert

Kaffe & sødt

Fri vin buffet til maden


Kr. 649,-


3 hvide – 1 rose – 2 rødvin – 1 dessertvin

Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet

Kr. 649,- tirsdag til lørdag

Sidste servering kl. 21.50

Tak for i aften senest kl. 22.00


Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat

Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før

Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking







Vi har valgt at holde lukket til frokost

åben efter aftale & forudbestilling


 

 


                              

Allergi


I Huset Blom vil vi meget gerne tage hensyn til diverse allergier. Vi vil derfor gerne have besked om din allergi senest dagen før dit besøg hos os. Som udgangspunkt kan der ikke ændres i set-menuen, men vi tager gerne hensyn til din specifikke allergi. Ved større ændringer i set-menuen skal du beregne en mindre merpris.


Har du allergi, kan du altid henvende dig til vores restaurantpersonale, som vil oplyse om ingredienserne i vores mad.


Kontakt os

Vegetar


I Huset Blom tager vi gerne hensyn til vegetar og veganer. V skal blot vide besked 4 dage før dit besøg.

Ved større ændringer i set-menuen skal du beregne en mindre merpris.



Kontakt os

En aften i Blom d. 29. sept. - 2. nov.

En aften i Huset Blom


Nyd en aften, hvor vi har kreeret en spændende 4-retters menu, efter sæson, så mange lokale råvarer som muligt og kokkens fantasi. Vi skifter menu hver 14. dag Vin buffet varierer også så den harmonerer med menuen. En aften hvor vi har tænkt tankerne og vil hygge om jer.


Velkomst kl. 18.30

Bobler
vi byder jer velkommen med et glas bobler ved bordet

Snacks
lidt lækkert fra køkkenet

Forret
Brændt rimmet laks m. frisk pære, julesalat & ravigotte sauce

Mellemret
Kyllinge nuggets m.  peanuts dip & syltede græskar

Hovedret
Kalveculotte m. svampesauce & jordskokker

Dessert
Æbletrifli m. karamel, knas & vanilje is

Kaffe & sødt
Aften rundes af med lokal kaffe fra Aabenraa & lidt sødt

Fri vin buffet til maden
3 hvide – 1 rose – 2 rødvin – 1 dessertvin

Alkoholfri vin samt øl og vand kan tilbydes som alternativ til vinbuffet

Kr. 649,- mandag til lørdag

Sidste servering kl. 21.50

Tak for i aften senest kl. 22.00

Pris børn 10 år og yngre 50 % rabat

Allergi mm. Her skal vi gerne vide besked 3 dage før

Reservation nødvendigt på info@huset-blom.dk eller Dinnerbooking









 


 


 











En aften i Blom d. 3. nov - 30. nov






Menu
                 

 

Græskar – Tigerrejer - chorizo
(Græskarsuppe m. tigerrejer, syltede græskar & chorizo)

 

Svampe – fjerkræ - toast
(Toast m. cremede svampe & fjerkræ) 


Gris – rodfrugter - kartoffel
(Langttidsstegt grisebryst m. bagte rodfrugter m. honning & timian, fyldt bagt kartoffel & skysauce)


Citron – passion - crumble
(Citronfromage m. passionscreme & crumble)

    

                 

 







En aften i Blom d. 1. dec - 22. dec






                 

 

Sild – fløde - bacon
(Stegte sild m. skrædderduelse & syltede løg)

 

Kålpølse – grønkål - sennep
(Hotdog m. kålpølse, grønkålssalat, syltede løg & sennepskorn) 


And – rødkål - kartofler
(Krokette af confiteret and m. rødkålssalat m tranebær & nødder, stegte kartofler & sauce gastric)


Ris – fløde - amarenebær
(Bloms ris a la mande m. amarenebær)
trifli med a la mande- flødeskum m. saft fra amarene – mandelcrumble